Is Het Einde In Zicht

Burgeroorlog in de VS

Is een burgeroorlog in de VS mogelijk?

Heb je de beelden gezien? Trump roept zijn volgelingen op om hun “gelijk” te halen en naar het Capitool te marcheren. We hebben gezien waar dat geweld toe heeft geleid. Er dreigt een burgeroorlog in de VS! Het parlement van de VS, het hart van de democratie, wordt bestormd door een grote menigte. Een menigte die lak heeft aan de democratie en geweld niet schuwt. Geïniteerd en opgejut door de president. Hoe bizar! En afgaande op enkele foto’s, liepen er personen tussen met een dubieuze achtergrond.

Trump als messias

De volgelingen van Trump zijn misleid en verblind. Zij geloven oprecht in de grote leugen van Trump. Misleid, omdat alle onderzoeken hebben uitgewezen dat de verkiezingen volledig eerlijk zijn verlopen en er geen enkel bewijs van fraude is. Verblind, omdat deze mensen niet meer helder kunnen denken en blind hun leider volgen. Zij zien hem als de Messias. Dat is zeer verontrustend. In de bijbel wordt gesproken over de anti-christ. Dat is de wereldleider die, als marionet van satan, de wereld zal misleiden, vlak voordat Jezus terugkomt naar de aarde. Met het fenomeen “Trumpisme” krijgen we een glimp te zien van de grote misleiding die gaat plaatsvinden in de laatste dagen van de wereld. Dus onthoud dit goed! Wees alert!

De geest is uit de fles

De VS wordt beschouwd als de leider van de vrije, democratische wereld. En juist daar gaat het mis. Een burgeroorlog in de VS is opeens mogelijk. De wereld is in shock. Hoe is het mogelijk! Over twee weken wordt Biden geïnstalleerd als nieuwe president. Maar zal dat helpen? In twee weken kan er nog veel mis gaan. Zeker nu de Republikeinse partij voor een groot deel achter Trump blijft staan en de aanval op de democratie niet krachtig genoeg veroordeelt. En in hoeverre kan de nieuwe president de losgekomen krachten beteugelen? De geest is uit de fles en hoe krijg je die weer terug in de fles?

De seinen staan op rood

Dit is nog maar het begin. De wereld zal steeds verder uit elkaar vallen. Zelfs in Nederland kun je al symptomen zien van een wereld die ten onder gaat. De versplintering in de politiek, de populariteit van de PVV en FvD, de verhuftering van de maatschappij, het egocentrisme, en nu ook nog het Corona virus er over heen. Zie jij het nog zitten?

Maar ik heb goed nieuws voor jou. Althans dat hoop ik. Het hangt er namelijk van af wat je met deze boodschap doet.

Er breekt een tijd aan van vrede en geluk!

Jezus komt spoedig terug. Dat heeft Hij ons beloofd. In de bijbel staat zeer gedetailleerd beschreven hoe dat gaat. Niet de exacte datum! Dat weet niemand. Maar wel wat de tekens zijn. Waar je het aan kunt zien. De bijbel beschrijft het als een geboorte, als een vrouw die weeën krijgt. De weeën worden pijnlijker en heftiger en volgen elkaar steeds sneller op. Zo zullen de gebeurtenissen in de wereld elkaar steeds sneller opvolgen. Denk daarbij aan natuurrampen (klimaat!), oorlogen, ziektes (dodelijke virussen), terroristische aanslagen, revoluties, enz. Corona en de klimaatramp zijn daar goede voorbeelden van. Dat zijn wereldomvattende problemen waar de mensheid nog geen goed antwoord op heeft.

Dan zal er een wereldleider opstaan (de anti-christ). Wereldomvattende problemen hebben namelijk een wereldregie nodig. Er zal zelfs een wereldreligie ontstaan. Maar deze misleiding zal slechts enkele jaren duren. Dan komt Jezus terug en zal Hij Zijn Vrederijk stichten! Dat zal een tijd zijn van vrede, geluk, heling. Geen oorlog meer, geen ziekte meer, geen verdriet meer! Hoe fantastisch zal dat zijn!

Join us!

Wil je daar bij zijn? Dat kan! Graag zelfs! Neem Jezus dan aan als jouw persoonlijke Verlosser! Lees hier hoe je dat kunt doen.

Ja ik wil
%d bloggers like this: